Η IKUSI Hellas και η Η IDComs στην έκθεση XENIA

Η IDComs στην έκθεση XENIA


Technology

Η IKUSI Hellas και η IDComs συμμετέχουν στις δύο ξενοδοχειακές εκθέσεις του Νοεμβρίου, παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό IPTV HeadEnd ikusiflow και τις καλύτερα προσαρμοσμένες λύσεις διαχείρισης πρόσθετων υπηρεσιών σε ξενοδοχειακά συστήματα IPTV.

Η έκθεση XENIA θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27/11/17 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο και συμμετέχουμε σε αυτήν σε συνεργασία με την ELECNET ένα βασικό integrator του Hospitality Team, με ειδίκευση στα μεγάλα έργα υποδομής δικτύων & οπτικών ινών.

Στο περίπτερο μας εκτός από το ikusiflow και τις προτάσεις της LG, θα μπορείτε να δείτε και να ενημερωθείτε για συνολικές λύσεις δικτύων Ethernet, Fiber Optics, WiFi, IPTV, διαχείρισης πρόσθετων ξενοδοχειακών υπηρεσιών κλπ.
Θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερο B16 στο Hall2, να σας ενημερώσουμε για τις νέες τεχνολογίες και να συζητήσουμε με λεπτομέρειες τις δικές σας ανάγκες και τις διαθέσιμες τεχνολογικές επιλογές.

Περισσότερες πληροφορίες: IKUSI Hellas – IDComs, Λ. Ποσειδώνος 33 Άλιμος, 17544, 210 9852935, www.ikusi.gr, www.idcoms.gr, info@idcoms.gr.