Η IDComs"> Σειρά ενημερωτικών ημερίδων με θέμα “IPTV τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”

Σειρά ενημερωτικών ημερίδων με θέμα “IPTV τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”


Technology

Η IDComs και η IKUSI Hellas, σε συνεργασία με τους τοπικούς συνεργάτες τους και τα τοπικά Ξενοδοχειακά Επιμελητήρια & Ενώσεις Ξενοδόχων, διοργανώνουν μια σειρά ενημερωτικών ημερίδων σε περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση μονάδων φιλοξενίας, με θέμα “IPTV & τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”.

Οι ημερίδες έγιναν ή θα γινουν στις εξής πόλεις:
Αργοστόλι Επτάνησα – 24/9/2016
Κέρκυρα Επτάνησα – 5/10/2016
Ρόδος Δωδεκάνησα – 25/10/2016
Ρέθυμνο Κρήτη – 31/10/2016
Ηράκλειο Κρήτη – 2/11/2016
Αγ. Νικόλαος Κρήτη – 4/11/2016
Αθήνα-Sofitel – 10-13/2/2017
Θεσσαλονίκη
– Πάτρα
– Ιωάννινα

Ο παραπάνω πίνακας θα συμπληρώνεται σταδιακά με τον τμηματικό προσδιορισμό των ημερομηνιών, ενώ μετά την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων στην αντίστοιχη πόλη θα ενεργοποιείται link το οποίο θα οδηγεί στο επί μέρους αρθράκι με τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, φωτογραφίες κλπ.

Υπάρχει μια νέα & πραγματική ανάγκη για αυτές τις ημερίδες:
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εμφανέστατη μια ιδιαίτερη ανάπτυξη των ηλεκτρονικών εφαρμογών που απευθύνονται σε χώρους φιλοξενίας – μια ανάπτυξη που έχει αποτέλεσμα την βελτίωση της σχέσης του ξενοδοχείου με τους επισκέπτες του, τη δημιουργία πρόσθετων εσόδων για την επιχείρηση με την παροχή αριθμού υπηρεσιών εντός και εκτός του χώρου και την παροχή φιλικών υπηρεσιών στους επισκέπτες έτσι ώστε να τους κάνει να αισθάνονται “σαν στο σπίτι τους”.

Η τεχνολογία IPTV έχει συντελέσει τα μέγιστα για αυτή την ανάπτυξη, αφού έχει μετατρέψει την τηλεόραση από μια απλή συσκευή παθητικής τηλεθέασης σε μια πολυδύναμη διαδραστική οντότητα η οποία προσφέρει δεκάδες σύγχρονες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Το ζείτε καθημερινά: ακόμη και τα μικρότερα παιδιά τα οποία είναι φιλοξενούμενοι στους χώρους σας έχουν ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet!

Οι νέες υπηρεσίες που πλέον θεωρούνται απαραίτητες για τους φιλοξενούμενους σε ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών – με έμφαση στα ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών, είναι η παροχή πλούσιου τηλεοπτικού και άλλου premium περιεχομένου μέσα από την τηλεόραση του δωματίου, η μέσω WiFi εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο με οποιαδήποτε φορητή συσκευή έχουν μαζί τους, η απρόσκοπτη χρήση των εφαρμογών που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους μέσω διαφορετικών συσκευών και η δυνατότητα να αντλούν ειδικές τοπικές πληροφορίες με ενημέρωση και διαφήμιση για την περιοχή διαμονής τους.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από την άλλη πλευρά, θέλουν να προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες στους πελάτες τους, θέλουν όμως παράλληλα να προβάλλουν με τον πιο αποδοτικό τρόπο τις δικές τους παροχές και υπηρεσίες, ώστε να δημιουργήσουν πρόσθετες ροές εσόδων από τους πελάτες τους, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες.

Πιστεύουμε πως οι εφαρμογές των ηλεκτρονικών συστημάτων νέας τεχνολογίας έχουν σήμερα κομβική σημασία για μία ξενοδοχειακή επιχείρηση, στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των πελατών, της βελτίωσης της θέσης της στους οργανισμούς αξιολόγησης και της δημιουργίας πρόσθετων εσόδων.
Οι νέες αυτές τεχνολογίες έχουν επίσης υψηλή μοριοδότηση (περισσότερα από 500 μόρια) στην επαναξιολόγηση των αστέρων των ξενοδοχείων που θα ολοκληρωθεί το 2017, αλλά και σε όλες τις αξιολογήσεις των αιτημάτων για προγράμματα ΕΣΠΑ κλπ.

we make hotels better place