Η IDComs στην έκθεση 100% Hotel Show 2019


Technology

Η IDComs και η IKUSI Hellas συμμετέχουν στην έκθεση 100% Hotel Show, παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό IPTV HeadEnd ikusiflow και τις καλύτερα προσαρμοσμένες λύσεις διαχείρισης πρόσθετων υπηρεσιών σε ξενοδοχειακά συστήματα IPTV, μέσα από την Pro:Centric Direct infotainment πλατφόρμα της LG.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα, από 15 έως 18/11/19 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC στην Παιανία.

Η IDComs είναι ο εξειδικευμένος επίσημος συνεργάτης της LG για την ολοκληρωμένη τεχνολογική υλοποίηση & το στοχευμένο για κάθε ξενοδοχείο ξεχωριστά customization της infotainment πλατφόρμας της εταιρείας, ώστε να αναδειχτούν πλήρως οι αρετές των νέων Smart TV μοντέλων.

 

Στο περίπτερο μας εκτός από το ikusiflow και τις πλέον προηγμένες λύσεις διαχείρισης πρόσθετων υπηρεσιών σε ξενοδοχειακά συστήματα IPTV, θα μπορείτε να δείτε και να ενημερωθείτε για τα νέα μοντέλα “έξυπνων” ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG, τις κορυφαίας ποιότητας οθόνες OLED & ειδικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης.
Θα υπάρχουν φυσικά και όλες οι άλλες περιφερειακές λύσεις που απαιτούνται σε ένα ξενοδοχείο που στηρίζεται στις σύγχρονες λύσεις IP: ενεργός εξοπλισμοός (switches) δικτύου, WiFi Access Points, IP κάμερες, IP τηλεφωνία κλπ.

Θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερο Β43-C44 στο section HOTEL SERVICES & TECHNOLOGY, να σας ενημερώσουμε για το IPTV και όλες τις σύγχρονες IP τεχνολογίες που εφαρμόζονται με επιτυχία στον ξενοδοχειακό χώρο, αλλά και να συζητήσουμε με λεπτομέρειες τις δικές σας συγκεκριμένες ανάγκες & τις διαθέσιμες τεχνολογικές επιλογές που μπορούν να τις υλοποιήσουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την έκθεση 100% Hotel Show, τη συμμετοχή μας σε αυτήν και τη δυνατότητα να προγραμματίσετε συνάντηση μαζί μας, υπάρχουν στη σελίδα εκθέτη.