Πρόσφατα ολοκληρώθ&eta"> Sofitel Athens Airport εγκατάσταση ikusiflow Entetrainment Solutions

Sofitel Athens Airport εγκατάσταση ikusiflow Entetrainment Solutions


Technology

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν δυο παράλληλες εγκαταστάσεις-ορόσημο για τις υπηρεσίες IPTV στα ξενοδοχεία.
Η μία ήταν η πρώτη παγκόσμια εγκατεστημένη μονάδα, του καλυτέρου IPTV streamer στο κόσμο με τρέχοντα δεδομένα, του ikusiflow, του πρώτου smart HeadEnd.
Εγκαταστάθηκε και συνορίζει πάνω από 60 κανάλια δορυφορικά και επίγεια σε διαμόρφωση IP για χρήση στους χώρους του ξενοδοχείου του Sofitel Athens Airport που εκτείνεται σε ένα χώρο 8 οροφών, με τον κάθε όροφο να έχει 49 τηλεοράσεις ανά όροφο και 24 στο όγδοο λόγω της εγκατάσταση στις σουίτες σε σύνολο 368 τερματικών μονάδων.

Στο ίδιο συγκρότημα έγινε και η πρώτη εγκατάσταση στην Ελλάδα του συστήματος υπηρεσιών IPTV του παγκοσμίως γνωστού οίκου iREP (in Room Entertainment Provider) της Entertainment Solutions στους χώρους του ξενοδοχείου. Η ES έχει εγκαταστήσει ανάλογα συστήματα σε περισσότερες από 40 χώρες στο κόσμο με μια ευέλικτη και αξιόπιστη πλατφόρμα που έχει «στηθεί» σε Linux & Android για να προσφέρει ιδιαίτερα εύχρηστες & αξιόπιστες υπηρεσίες.
Δείτε περισσότερα για την ES και τις Υπηρεσίες της.

Η εγκατάσταση έγινε σε 5 ημέρες με το ξενοδοχείο να είναι πλήρες πελατών καθ’ όλο το διάστημα των εργασιών και ήταν εξαιρετική επιτυχημένη.
Φυσικά η εγκατάσταση είναι πλήρως λειτουργική και μπορείτε να επισκεφτείτε μαζί μας τους χώρους του ξενοδοχείου για να σας ενημερώσουμε για το σύστημα.
Το διάστημα μάλιστα 10/2/2017 έως 13/2/2017 και παράλληλα με την έκθεση HORECA, θα βρισκόμαστε στην αίθουσα Orion του ξενοδοχείου, ώστε να μπορούμε να σας δείξουμε εύκολα ένα πραγματικό σύστημα σε πλήρη και ολοκληρωμένη λειτουργία υπηρεσιών και όχι κάποια έκδοση demo. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις υπάρχουν στο άρθρο: Πρόσκληση σε σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για τις νέες τεχνολογίες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και μια παρουσίαση του συστήματος του Sofitel στον ειδικό τύπο – στο περιοδικό Digital TV, η οποία περιγράφει με λεπτομέρειες τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα που παρέχει η τεχνολογία IPTV στις υψηλού επιπέδου μονάδες φιλοξενίας, όπως εφαρμόστηκαν στο συγκεκριμένο project.
Η δημοσίευση είναι διαθέσιμη στην Τεχνική Βιβλιοθήκη, στην ενότητα IPTV, VoD και υπηρεσίες.